En riktig skönhetsklinik

Letar du efter en skönhetsklinik att kunna lita på? Där du kliver in genom dörren och känner dig hemma och trygg? En skönhetsklinik där du dessutom, utan någon värdering, kan vara dig själv och känna att du är nöjd med dig själv – inifrån och ut. Ja, då är det till Klinik Villastan du ska vända dig. Dem värnar om det naturligt vackra och är måna om att förstärka och förädla sin skönhet. Det är liksom mottot i och med att återigen lägga fokus på det naturliga vackra.

Med estetiska behandlingar får du riktiga resultat, oavsett om du lider av en sjukdom, är missnöjd med rynkor eller vill på något vis föryngra ditt utseende. Det finns en mängd behandlingar som kan hjälpa just dig att kunna sträcka lite extra på dig och känna dig otroligt stolt över dig själv. För att känna sig vacker skapar en skönhet som kommer inifrån.

Personalen är verksamheten

En stor del av Klinik Villastan utgör Jennie Bloom, utbildad sjuksköterska med hela nio års erfarenhet som injektionssköterska samt inom akut hjärtsjukvård. Numera också utbildad hudterapeut och är otroligt duktig på det hon gör. Lik väl gör sig Ann-Louise Svensson en viktig del i kliniken eftersom att terapeuterna är där för dig som kund och faktiskt dem som skapar hela stämningen på kliniken och i verksamheten. Även hon med flertalet meriter och lång erfarenhet.

På klinik Villastan kan du med andra ord känna dig nöjd, du behöver aldrig vara orolig att något går felaktigt till och kan samtidigt också alltid ställa frågor. Längs hela processen så finns terapeuterna där för din skulle och ska kunna svara på allt du någonsin kan tänka på, det finns inga dumma frågor. Behandlingarna är många och du är varmt välkommen att läsa mer via deras hemsida och helt enkelt boka en konsultation!