Billigt preventivmedel för säkert sex

Någonting som jag tyckte var väldigt bra när man var ung var att man kunde få gratis kondomer via ungdomsmottagningen. Det är lite konstigt kan jag tycka att man skall betala för någonting som faktiskt skyddar mot både könssjukdomar och oönskade graviditeter. På samma sätt som jag tycker att även tamponger borde vara gratis. Tänk om man hade fått hem den typ av förnödenheter gratis varje månad om man önskade, vad det hade underlättat många människors liv.

Kondomer i flertalet olika modeller, storlekar, färger och smaker att välja mellan

Som tur är finns det i alla fall väldigt billiga kondomer att få tag i, framför allt på nätet. Gör man lite research kan man hitta riktigt bra erbjudanden som man kan slå till på. Lika bra att köpa på sig ett gäng så man alltid har till hands. Jag och min sambo har en skål gömd i sovrummet vilket är perfekt. Många tycker att kondomer är tråkigt att använda men vi tycker helt tvärtom. Det finns kondomer i så många olika storlekar, färger, former och smaker att det gäller bara att prova sig fram för att hitta den som passar bäst för sitt eget tycke och smak. Jag tror att alla de missnöjda där ute helt enkelt inte har hittat rätt ännu.

Testa er fram tills ni hittar rätt variant för just er

Ta mitt råd nu alla ni sexuellt aktiva där ute, beställ hem ett gäng billiga kondomer och välj några olika varianter och testa er fram tills ni hittat vad som funkar bäst för er. Jag kan garantera att det finns någonting för alla. Kondomen är som sagt det enda preventivmedlet som skyddar mot både oönskade graviditeter och könssjukdomar. Ett billigt, roligt och det allra säkraste sättet att skydda sig på helt enkelt.