Tänk att det fanns sån Sushi catering i Borås

Jag har begåvats med 2 tonåringar som går fullständigt bananas så fort vi hamnar på någon asiatisk buffé restaurang. De är i princip ointresserade av allt förutom sushibitarna. Och glassen såklart. Jag får nästan dåligt samvete när jag ser hur uppläggningsfaten töms lika fort som de kommer fram av mina små marodörer. Där är lite av bakgrunden till att jag anlitade mig av catering i Borås  när dottern fyllde 18. De skulle få äta  till de storknade och sen lite till. Och det fick vi verkligen göra allesamman. Och jag hittade någon som kunde erbjuda exakt det som hela familjen ville ha.

Mami bjöd på en upplevelse vi aldrig kommer att glömma

Jag lyckades hitta en kvinna som heter Mami och har en sushiakademi som heter Shimada’s. Det känns som att sushi är en stor del av hennes liv. Jag hade först tänkt att beställa av henne, men det visade sig att det fanns möjlighet att få henne att komma hem till oss och tillaga maten här. Och det blev det alternativet vi valde. Numer har både jag och barnen en helt annan respekt för dessa små rätter som så snabbt slinker ner, för vi fick lära oss en hel del om historia och traditioner runt sushi. Jag gnäller ofta över hur litet och tråkigt Borås är, men efter att hittat detta lilla guldkorn till catering, skall jag gnälla mindre och utforska mer. Catering i Borås överträffade allt jag vågat hoppas och tro, man undrar ju vad mer det finns i denna lilla storstad.